Početna Istorija Galerija Preuzimanja Linkovi Forum Dokumenta Superstarsi Tenkovi Članovi Prijava   

Поставио: =4c=Хајдук
03-04-2014

Пријемник радарских озрачења (ПРО) је уређај који приказом података и светлосних сигнала пружа слику радарских зрачења окружења у којем се твој ваздухоплова налази.

 Поставио: =4c=Хајдук
14-03-2014

На иницијативу =4с= Гоустфејса, сакупили смо се у уторак 4. марта да одрадимо вежбу садејства ловачке и јуришнике групе.

 

                                        Лет у формацији, поглед из Громове кабине.Поставио: =4c=Хајдук
03-03-2014

Пре неколико недеља АСУС је најавио скори излазак у продају свог напредног монитора посебно направљеног за играче видео игрица на личним рачунарима.

 Поставио: =4c= Хајдук
16-02-2014

Навигација у Су-25 ми је представљала велики проблем од самог изласка овог авиона у Лок Он серији симулација борбених авиона.

 

 

 Поставио: =4c=Хајдук
04-02-2014

Са малим закашњењем, објављујем други део редовних процедура који описује радње око полетања, прилаза за слетање и слетaња, и рад у условима ниских температура.Поставио: =4c=Хајдук
26-01-2014

Пензионисани пилот ловац Војске Србије, потпуковник господин Роберто Дела Kроче (Roberto Della Croce), одазвао се нашем позиву за интервју поводом изласка његове нове књиге, „Прича једног борбеног пилота“.

Као прави официр од речи, господин Дела Кроче (Della Croce) се појавио тачно на време, пет минута пред почетак интервјуа у прошли четвртак, 23. Јануара 2014 године.

Уводну реч дао је наш уважени члан =4с= Гром. Питања је припремио =4с= Рагнарок, с обзиром да је за овако кратко време, Рагнарок једини успео да стигне до књиге и да је прочита.

Звучни запис целокупног интервјуа може се преузети са нашег сајта. Књига се може наручити на телефон 021/4891-643, е-адреса: stylos-art@stylos.rs, веб-сајт: www.stylos-art.com

На нашем форуму, дискусија о књизи налази се овде.

Интервју је потрајао скоро 45 минута. А текст првог питања и одговора можете овде прочитати:Поставио: =4c=Хајдук
22-01-2014

Цитат из књиге:

“Наш посао је свакодневно балансирање између живота и смрти, и свака изречена неистина, ако се не сасече у корену, може у стварности неког коштати живота”Поставио: =4c=Хајдук
19-01-2014

П-51Д Мустанг је легендарни ловачки авион из периода другог светског рата.

У Дигиталном Борбеном Симулатору (ДБС, енг. “DCS”) овај вадухоплов је симулиран до невероватних детаља. Процедуре покретања мотора, полетања и слетања готово да су истоветне као и код правог Мустанга.Поставио: =4c=Хајдук
15-01-2014

Са великим нестрпљењем очекујемо излазак МиГ-21БИС симулатора који је у завршној фази израде. Ради се о додатку Дигиталном Борбеном Симулатору (енг. „DCS)“ који ће бити највернија симулација за личне рачунаре, легендарног ловачког авиона МиГ-21БИС који је и дан данас активан у редовном наоружању ратног ваздухопловства Републике Србије.

Излазак овог симулатора најављује се за крај марта месеца ове године. Ласло Бецз, оснивач и власник развојног тима под називом „beczl Studios“  нас је данас обрадовао  кратаким показним видео записом покретања авиона и полетања.

 

Дискусија на тему овог ДБС додатка налази се овде.

=4c= Хајдук Вељко

Горан Баџић


Поставио: =4c=Хајдук
07-01-2014

Саитек је обновио веб-страницу Рајно ХОТАС-а. Пред-куповина је сада могућа за тржишта САД-а и Канаде. Такође на обновљеној страници је и видео снимак отпакивања ХОТАС-а. Продаја Рајно ХОТАС-а ће за тржиште САД-а кренути почетком априла 2014.

Дискусија о Рајно ХОТАСУ на =4с= форуму налази се овде.

 

=4с= Хајдук Вељко

Горан Баџић

 


Naj novije Novije Starije Naj Starije
 
News Members 


Banners & CoWorkers


Visits and statistics

Content here...