Почетна Историјат Галерија Преузимања Линкови Форум Документи Суперстарси Тенкови Чланови Пријава   

Поставио: =4с=Хајдук
29-11-2016

Милош и Предраг из "MP Design Studio"-a најављују скори излазак "Aerospatile SA342" Газеле за Флајт симулатор. Пре неколико дана добио сам још неколико изузетно лепих и квалитетних слика ове Газеле које се могу видети у нашој галерији. Такође ове слике у већој резолуцији (1920 х 1080) могу се преузети одавде.

 

 

=4с= Хајдук Вељко

Горан Баџић


Поставио: =4c=Хајдук
11-09-2016

Лето је при крају, али за нас залуђене летачким симулаторима долази врућа јесен! Из нашег "MP Design Studio"-а нам стиже веома лепа и узбудљива вест. Милош и Предраг су при крају израде следеће верзије Газела хеликоптера за "Flight Simulator" (ФС).Овога пута ради се о "Areospatiale 342" моделу Газеле. Талентовани, вредни и веома стручни Милош и Предраг нам доносе прегршт побољшања и иновација.Поставио: =4с= Хајдук
04-09-2016

Веровали или не, прошло је двадесет година од изласка Су-27 Фланкера за личне рачунаре, а Игл Дајнамикс још увек није направио апликацију наменског сервера!

 

 

Разумем да веома мали број играча игра на мрежи, али то су вероватно на свету најбољи и најзагриженији играчи симулација борбених ваздухоплова. Због тога сматрам да је играње на мрежи најбоља реклама за Игл Дајнамикс. И зато би Игл Дајнамикс требао да покаже мало више поштовања и да коначно направи апликацију за наменски сервер.Поставио: =4c=Хајдук
21-08-2016

Л-39Ц је вежбовни авион и његова борбена употреба се своди на стицање првих искустава у коришћењу убојних средстава за гађања ваздушних и земаљских циљева авионом.

 Поставио: =4c=Хајдук
06-08-2016

Чехословачки Л-39Ц Албатрос је један од најуспешнијих млазних авиона за напредну обуку војних пилота. Фајтер Колекшн и Игл Дајнамикс су нам омогућили да летимо Албатроса у виртуелном свету Дигиталног Борбеног Симулатора (ДБС).Поставио: =4c=Хајдук
24-07-2016

Пре неколико недеља, на тржиште додатака за “Microsoft Flight Simulator” (даље МФС) и “Prepar 3D” изашла је Газела. Али не било која Газела, већ наша Газела, она која је по лиценци била у производњи у мостарској фабрици авиона, Соко. А овај додатак за МФС је производ наших ентузијаста, мале развојне софтверске фирме под називом “MP Design Studio” (даље МПДизајнСтудио). Колико је мени познато ово је први комерцијални додатак/ваздухоплов за МФС са наших простора.

 

 

Поводом изласка Газеле замолио сам господина Милутиновића да одговори на неколико питања о себи, “MP Design Studio”-у и о Газели за МФС и “Prepar 3D”.Поставио: =4c=Hajduk
03-07-2016

Ја волим да читам летачке приручнике. А с обзиром да већ дуго година живим и радим у инстранству превођење летачких приручника ми дође као забава и добро ми служи да не заборавим српски језик.

 Поставио: =4c=Хајдук
23-06-2016

После дужег времена бројно стање =4с= ескадриле је увећано. "GreyRaven" је вечерас у присуству Хајдука, Николе и Грома успешно прошао проверу знања о Ка-50 хеликоптеру. Неколико дана раније поднео је "трак" датотеку у којој је показао успешно  ручно покретање Ка-50 хеликоптера, комуникацију са контролним торњем, вожење, полетање, лет у школском кругу и слетање. Такође, "GreyRaven" је први члан ескадриле који је полагање практичног и теоретског дела за пријем у ескадрилу радио на хеликоптеру Ка-50.

"GreyRaven" добро нам дошао у ескадрилу!!

 

 

=4с= Хајдук Вељко

Горан Баџић


Поставио: =4c=Хајдук
02-05-2016

 

=4c= Хајдук Вељко

Горан Баџић


Поставио: =4c=Grom
03-04-2016

Kao što većina članova =4c= eskadrile zna "Polychop-Simulations" je pri kraju sa modelovanjem najpopularnijeg lakog helikoptera SA-342 GAZELLE “VIVIANE” ZA DCS WORLD. U par slika ovaj modul će izgledati ovako:

H-45

Ovaj modul je po svemu sudeći veoma lepo modelovan do najsitnijih detalja. Evo prikaza glavčine NR

GNR

i kabine koja se naravno razlikuje od helikoptera koji se nalaze u naoružanju srpskog RV i PVO, kako zbog opreme tako i zbog naoružanja.

kabina

Na kraju ovako izgleda početni prozor samog modula kada se instalira u DCS-uStart

Nadamo se da će ovaj modul biti dostupan u toku meseca aprila 2016.g jer je PCS dobio licencu od proizvođača ovog helikoptera - "AIRBUS HELICOPTERS". Nama ostaje još da vidimo kako je urađen letni model za ovu lepoticu.


Naj novije Novije Starije Naj Starije
 
Вести Чланови Team SpeakTeam Speak - Tenkovi


Банери - Сарадници


Статистика и посете

eXTReMe Tracker