Почетна Историјат Галерија Преузимања Линкови Форум Документи Суперстарси Тенкови Чланови Пријава   

 =4c= :: FALCON BMS
Поставио: nemanja
31-07-2012

 

Шта је Falcon 4.0? 

Ако сте нови у Falcon-у 4.0 ("F4" скраћено), F4 је симулатор борбеног летења који је реализован од стране MicroProse-а, 12.12.1998. године. У F4 је потпуно изсимулиран Lockheed Martin F-16C Block 50/52 у ратовима на Корејском полуострву. Изузетно је популаран међу борбеним симулаторима због својих динамичких кампања, детаљне авионике и могућности мултиплаyер летења. 
Континуирани развој симулатора од стране чланова F4 заједнице, омогућио је да F4, упркос чињеници што је MicroProse студио престао са радом и званични развој симулатора престао, живи и траје више од деценије, све до данашњих дана. 


Ко су Benchmark Sims? 

Benchmark Sims су једна од неколико F4 развојних група, које чине чланови F4 заједнице. Први "бета" мод за F4, реализован је септембра месеца 2003. године. "Falcon BMS 4.32" је сада званично име мода за оригинални Falcon 4.0.


Шта је ново у БМС-у? 

БМС је радио на низу побољшања, а нека од њих су:

- Графика
- 3Д кокпит
- Терен
- Побољшан код multiplayer-а
- Летни модел и физика лета
- АИ
- Авионика
- Звук
- Кориснички интерфејс
- Моделовање ваздухопловних база
- Моделовање атмосферских услова

За више информација посетите Benchmark Sims презентацију.

=4c=СВБЕ Falcon БМС одељење

Чланови =4c=СВБЕ проширили су своје активности и укључили летење на Falcon БМС 4.32 симулатору. Основано је ново одељење =4c=СВБЕ од стране =4c=SandmaN-а и =4c=RAPTOR-a, креирана је засебна соба на нашем ТС3 каналу намењена искључиво пилотима овог симулатора, као и посебни подфоруми на нашем форуму намењени овом изванредном симулатору. Ту можете пронаћи доста лекција о овом симулатору, информације о активностима наших чланова и још много тога. 
Уколико сте пилот на овом симулатору, можете се прикључити нашој ескадрили и летети са најбољима, или, уколико сте почетник, летети и учити уз најбоље!

Добродошли!

Промо видео




Последњи чланци...

Покретање Ми-24П хеликоптера
F-14A/B Standardna operativna procedura
"Microsoft Flight Simulator" 2020 - Први утисци
Ф-16Ц, Навигација
Нишански радар на авиону Ф-16Ц, други део
=4с= Џони
Нишански радар на авиону Ф-16Ц, Први део
Спитфајер, покретање мотора

 
Вести Чланови 



Team Speak