Početna Istorija Galerija Preuzimanja Linkovi Forum Dokumenta Superstarsi Tenkovi Članovi Prijava   

 Црвена Застава - ТУТЊАВА
By: =4с=Хајдук
26-04-2017

У недељу 23. априла одржан је други меч турнира под називом „Црвена Застава – ТУТЊАВА“ (енг. “Red Flag Rumble”).

 


Користим ову прилику да се захвалим домаћинима-организаторима 104-тој Ескадрили на солидној припреми меча и готово беспрекорном раду сервера.

Авиони на црвеној страни су били МиГ-21 а на плавој Ф-5. Циљ меча је био остваривање ваздушне премоћи а затим уништавање копнених циљева у рејону аеродрома Сухуми-Бабушара.

 

 

На почетак сусрета појавило се довољно играча да се направе два бројчано изједначена тима. Било је ту играча из свих крајева света.

  

Свака страна је имала свог ВОЈИН-а (Ваздушно Осматрање Јављање И Навођење) који је радио проприлично добро.

 

 

Са наше стране на МиГ-21 смо летели =4с= Јамбо, =4с= Божић, =4с= Кљун и =4с= Хајдук Вељко. Наше припреме су се свеле на неколико дана вежбања гађања копнених циљева и играња на серверу у ваздушним борбама. На жалост за тако кратко време нисмо развили ефективну тактику ваздушних борби.

Сам меч је за наше играче трајао поприлично кратко. Кљун је имао отказ на рачунару и веома рано испао из игре. Јамбо је такође био оборен. А Божић је успео да обори једног противника пре него што је и сам био оборен. Ја сам остао последњи. Упао у блиску борбу где је неколицина (пет или шест) противника јурило једног нашег. У тој гужви сам погрешно проценио, опалио ракету и када је ракета сишла видео да гађам свог! Дакле, оборио сам свог играча. Након тога су сви противнички авиони јурнули на мене и оборили ме.

Наш неуспех приписујем слабој увежбаности и веома лошој тактици на којој је инсистирао наш ВОЈИН.

Све у свему, добро искуство за нас. Већ смо мало порадили на тактици и развили много ефикаснију тактику ваздушне борбе и у следећем мечу ћемо сигурно играти боље.

 

Горан Баџић

=4с= Хајдук Вељко


Latest news...

Pregled simulatora MiG-21BIS – prvi utisci
DBS Priručnik za letenje na avionu MiG-21BIS
Dolazi nam MiG-21BIS
Primena Orla u bliskoj vazdušnoj borbi
Borbena upotreba P-51D, Mustanga
=4c= Superstarsi na virtuelnom nebu
=4c= na Danu pobede
Zajedničke vežbe sa RAF eskadrilom

 
News Members 


Banners & CoWorkers


Visits and statistics

Content here...