Početna Istorija Galerija Preuzimanja Linkovi Forum Dokumenta Superstarsi Tenkovi Članovi Prijava   

 Хариер АВ-8Б
By: =4с= Хајдук
23-11-2017

РАЗБАМ је на својој Фејсбук страници најавио скори излазак алфа верзије Ноћног Јуришника, Харијер АБ-8Б авиона за Дигитални Борбени Симулатор.

 


Кратак историјат развоја стварног Харијера АВ-8Б и листа борбених, нваигацијских и авио система овог напредног симулатора може се видети на продајној интернет страници ДБС-а за овај модул.

Радна верзија Џепног Упутства за овај модул је доступна и ја сам за овај чланак прево пар страница приказа података на Горњем Показивачу (ГОП).

У навигацијском режиму на ГОП-у су приказани основни навигацијски и летни подаци.

 

 

 

У режиму Вертикалног Кратког Полетања-Слетања (ВКПС) приказани су подаци као што су вертикална брзина, положај авиона (Вештичин Шешир), бочно клизање и сл.

 

 

Једна од занимљивих особина овог авиона је коришћење воде за хлађење лопатица турбине мотора. Ово омогућава постизање већих температура издувних гасова (ТИГ) и веће обрте мотора и његовог потиска.

 

 

=4с= Виртуална Борбена Ескадрила је веома заинтересована за овај модул и за сада је нас четворица купило овај модул у предкуповини

Сви заинтересовани за виртуелно борбено летење и стварно дружење са нама могу нас често у вечерњим сатима пронаћи на нашем Тим Спик серверу (ИП 45.35.41.158:8468). Наш форум је такође (мање/више) активан за све разговоре о виртуалном и стварном борбеном и цивилном ваздухопловству.

 

Горан Баџић

=4с= Хајдук Вељко


Latest news...

Pregled simulatora MiG-21BIS – prvi utisci
DBS Priručnik za letenje na avionu MiG-21BIS
Dolazi nam MiG-21BIS
Primena Orla u bliskoj vazdušnoj borbi
Borbena upotreba P-51D, Mustanga
=4c= Superstarsi na virtuelnom nebu
=4c= na Danu pobede
Zajedničke vežbe sa RAF eskadrilom

 
News Members 


Banners & CoWorkers


Visits and statistics

Content here...