Početna Istorija Galerija Preuzimanja Linkovi Forum Dokumenta Superstarsi Tenkovi Članovi Prijava   

Поставио: =4c=Хајдук
25-04-2014

У последњих неколико недеља одржали смо неколико заједничких вежби са руском виртуелном ескадрилом =РАФ=.

 Поставио: Ненад Д.
15-04-2014

Иако датум изласка новог додатка за ДБС (DCS WORLD) MиГ-а 21 још није са сигурношћу одређен, он је итекако близу. На форуму издавача ДБС-a, Nicolas Dackard, надимак "Cobra847" је поставио мали осврт на посао који он и његов тим "Leatherneck Simulations" сада ради. Спроводи се тестирање готово свих система овог легендарног ловца, као и додатна провера упуства које је већ готово. Кокпит је "доживео" још пар ситних измена што нам говори да је излазак МиГ-а близу. Више података и слика о овоме можете наћи на форуму издавача. Дискусију на нашем форуму можете пратити овде

          


Поставио: Ненад Д.
10-04-2014

Изласком најављиване закрпе 1.2.8 за ДБС (енг. DCS WORLD), koja је тренутно у бета фази, добили смо још један авион побољшаних летних карактеристика. Као што наслов каже, то је Ф-15.     

           Поставио: =4c=Хајдук
03-04-2014

Пријемник радарских озрачења (ПРО) је уређај који приказом података и светлосних сигнала пружа слику радарских зрачења окружења у којем се твој ваздухоплова налази.

 Поставио: =4c=Хајдук
14-03-2014

На иницијативу =4с= Гоустфејса, сакупили смо се у уторак 4. марта да одрадимо вежбу садејства ловачке и јуришнике групе.

 

                                        Лет у формацији, поглед из Громове кабине.Поставио: =4c=Хајдук
03-03-2014

Пре неколико недеља АСУС је најавио скори излазак у продају свог напредног монитора посебно направљеног за играче видео игрица на личним рачунарима.

 Поставио: =4c= Хајдук
16-02-2014

Навигација у Су-25 ми је представљала велики проблем од самог изласка овог авиона у Лок Он серији симулација борбених авиона.

 

 

 Поставио: =4c=Хајдук
04-02-2014

Са малим закашњењем, објављујем други део редовних процедура који описује радње око полетања, прилаза за слетање и слетaња, и рад у условима ниских температура.Поставио: =4c=Хајдук
26-01-2014

Пензионисани пилот ловац Војске Србије, потпуковник господин Роберто Дела Kроче (Roberto Della Croce), одазвао се нашем позиву за интервју поводом изласка његове нове књиге, „Прича једног борбеног пилота“.

Као прави официр од речи, господин Дела Кроче (Della Croce) се појавио тачно на време, пет минута пред почетак интервјуа у прошли четвртак, 23. Јануара 2014 године.

Уводну реч дао је наш уважени члан =4с= Гром. Питања је припремио =4с= Рагнарок, с обзиром да је за овако кратко време, Рагнарок једини успео да стигне до књиге и да је прочита.

Звучни запис целокупног интервјуа може се преузети са нашег сајта. Књига се може наручити на телефон 021/4891-643, е-адреса: stylos-art@stylos.rs, веб-сајт: www.stylos-art.com

На нашем форуму, дискусија о књизи налази се овде.

Интервју је потрајао скоро 45 минута. А текст првог питања и одговора можете овде прочитати:Поставио: =4c=Хајдук
22-01-2014

Цитат из књиге:

“Наш посао је свакодневно балансирање између живота и смрти, и свака изречена неистина, ако се не сасече у корену, може у стварности неког коштати живота”Naj novije Novije Starije Naj Starije
 
News Members 


Banners & CoWorkers


Visits and statistics

Content here...